divendres, 4 de novembre del 2011

Com el pare

Títol: Com el pare
Autor: David Melling
Il·lustrador: David Melling
Edició: RBA Libros, 2007
Edat: de 5-6anys




Quan es té un pare que fa tanta patxoca com el pare d’aquest conte, és ben fàcil que tots els nostres amics vulguin ser com ell quan siguin grans. Això és el que pensa el petit lleó protagonista d’aquest conte, que no deixa de comparar-se amb el seu pare. Perquè ell, quan sigui gran, vol tenir els mateixos ullals que el pare, i la mateixa crinera, i les mateixes ungles. Tant de bo passi ràpid el temps i es faci tan gran com el seu pare!


Aquest llibre està pensat per a tots els que, de petits, ens hem comparat, encara que sigui una mica, amb els nostres pares. Mirant-los amb ulls d’enveja, perquè volem créixer ràpid i ser com ells, fer les coses tant bé com les fan ells, i despertar tanta admiració com ells en desperten. Encara que tot estigui una mica desvirtuat pels ulls de la infantesa, tal i com s’adonaran aquells que observin les il·lustracions amb atenció.


David Melling

Nominat per al premi Smarties i el Kate Greenaway, ha creat tota una sèrie de contes que han estat molt ben acollits pel públic i la crítica. A través de la tendresa i el bon humor, aconsegueix que aquest llibre es converteixi en una petita joia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada