divendres, 2 de desembre del 2011

L'Amelia vol un gos

Aquest és el conte que ha explicat l'alumna Aida Baselga a la ludoteca de Balafia.


Títol: L'Amelia vol un gos
Autor: Tim Bowley i André Neves
Edat recomanada:  a partir de 5 anys
Editorial: Kalandraka



A vegades, per conseguir petites coses terrenals va bé demanar la Lluna. Si més no, aquesta lliçó de picardia és la que ens donarà l’Amèlia quan el seu pare, molt raonablement, li prohibeixi de tenir gosset. Perquè és clar, les necessitats d’un cadell queden reduïdes a ben poc si un les compara amb les que ens provocaria una àliga, un elefant, un cavall, una balena, etc.  


Tim Bowley

Tim Bowley és un gran narrador Britànic amb 20 anys d’experiència que ha recorregut Europa i Amèrica encantant al públic amb les seves històries. Aquest any l’acompanya una nova traductora, narradora també d’ofici, anomenada Charo Pita.
Ells portaran a Oviedo contes de tradició oral de diferents cultures del món: llegendes del Rei Artur, contes de fades europeus, històries celtes, relats dels indis americans, contes Sufíes i d’origen Zen... bressolant el vent, entre la veu i la faula, llavors irresistibles de màgia i comèdia.  

Andrè Neves

Graduat en comunicació social i relacions públiques a la universitat de Pernambuco. Inicia els seus estudis de art al 1995 i des de llavors participa en varies exposicions de dibuix i pintura. Assisteix a l’escola d’estiu de Sarmede (Italia) i la XX mostra internacional d’il·lustracions infantils Stepan Zavrel. Va ser premiat per la fundació Nacional de llibres infantils i juvenils, i l’associació d’escriptors Brasilers. Treballa com escriptor, il·lustrador i dissenyador gràfic a Porto Alegre (Brasil).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada