diumenge, 16 d’octubre del 2011

El gos blau

Títol: El gos blau
Autora i il·lustradora: Polly Dunbar
Títol original: Dog blue
Temàtica: Gossos
Edad recomanada: A partir de 5 anys, atès que presenta força lletra.
Editorial: Edicions Serres, S.L.



Aquesta és la història d'un nen, l'Albert, que té moltes ganes de tenir un gosset de color blau, ja que és el seu color preferit. Li encanta el color blau. Mentre juga s'inventa que té com a mascota un gos blau, i fa volar la seva imaginació fins al punt de fer veure que dóna de menjar al seu gosset o fins i tot  que el porta a passejar i que li llença un bastó. Però com els gossos imaginaris no corren a buscar els bastons, aleshores és ell qui es converteix en el gos. Aquest cop juga a ser un gos blau. Finalment es troba un gosset, però no és un gos blau. L'Albert es posa molt trist, però decideix que perquè sigui blau li pot posar alguna cosa d'aquesta tonalitat. Finalment decideix què serà...

Mitjançant aquest relat, es pretén endinsar als nens i nenes en un món de fantasía i imaginació del quals ells en poden forma part en els seus moments de joc.


L'autora i il·lustradora d'aquest relat, va començar a treballar en el món dels contes des de ben joveneta. Amb 16 anys va començar en l'il·lustració d'aquests. La seva mare Joyce Dunbar és una autora de llibres infantils, mentre que el seu pare treballa com a il·lustrador i professor d'art. Així doncs, ja sabem d'on li ve la inspiració a Polly.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada